Obraťte se na pohřební službu, která vám bude oporou v těžkých chvílích

Ztráta blízkého je jednou z největších životních ran, které můžeme zažít. Je těžké se s danou situací vypořádat a ještě složitější je řešit záležitosti kolem pohřbu. Když je někdo pod náporem emocí, je pro něj náročné vyřizovat vše kolem pohřbu, ale naštěstí existují pohřební služby, které se do vás dokážou vcítit a se vším vám ochotně pomohou. Patří mezi ně pohřební služba Helfi. Soustředí se na Prahu a okolí a pokud je vaším cílem například pohřební služba Praha 2, můžete se na ni obrátit. 

Co všechno pohřební služba Helfi nabízí?

Postará se o převoz zemřelého a to nejen z Prahy a okolí, ale odkudkoliv z ČR a zahraničí. Jakmile dojde k úmrtí, je potřeba zavolat lékaře, aby vystavil „List o prohlídce zemřelého“. S tímto dokumentem se následně osloví pohřební služba Praha 4 a zajistí odvoz. Kontaktovat ji můžete nonstop prostřednictvím jejího webu pohrebnisluzba-helfi.cz nebo linky 602 210 601

Pomůže vám zajistit vše kolem pohřbu a to včetně vyplnění potřebných formulářů. Jestliže někdo řeší pohřeb poprvé, může být pro něj obzvláště složité řešit záležitosti, jako je výběr rakve nebo urny, smuteční kytice, smutečního oznámení nebo smuteční hudby. Jelikož vám s těmito záležitostmi bude pohřební služba Praha 10 nápomocná, bude pro vás vše jednodušší. 

Zajišťuje jak pohřby do země, tak i kremace. Postará se o civilní obřady a také o církevní obřady. Pro mnoho lidí je pohřeb nečekaným výdajem, který je může z finanční stránky velmi neblaze zasáhnout. Jelikož má pohřební služba Helfi velmi cenově příznivé služby, pohřeb si může dovolit každý. Nabízí se vám standardní pohřeb bez obřadu nebo ekonomický pohřeb s obřadem. 

Pohřební služba je k dispozici také na některé z adres v Benešově, Praze 2, 3, 4, 6, 9 a 10. 

Pokud vám něco není jisté, přímo na webu pohřební služby naleznete odpovědi na časté otázky a pokud by vás zajímalo cokoliv dalšího, neváhejte se s dotazem obrátit přímo na linku pohřební služby, která je vám k dispozici neustále.

Exit mobile version